Keukenprojecten

Moderne, strakke keuken

Deze greeploze keuken met hoogglans materialen is modern in elke zin van het woorde. De diepe lades en het grote werkblad zorgen er voor dat de kastruimten optimaal benut kunnen worden. 

Budgetkeuken

Deze keuken is ideaal als opstartproject. Alle nodige kookcomfort is aanwezig, net zoals voldoende kastruimte. Het budgetvriendelijke werkblad is bovendien tegen een stootje bestand. Straffe kwaliteit aan een betaalbare prijs noemen wij dat!

Natuurlijk, modern en karaktervol

Deze keuken combineert een modern lijnenspel met de warmte van natuurlijke materialen. Het gebruik van bijvoorbeeld een afwerking met natuursteen staat in perfecte harmonie met de opengewerkte gevel, waardoor binnen helemaal als buiten aan voelt. 

Landelijke harmonie

Deze mooie landelijke keuken combineert gelakte deuren met houten elementen in een natuurlijk kleurenpalet. De granietsteen en de vloer staan in een harmonieuze verhouding tot elkaar, waardoor het plaatje vervolledigt wordt. Koken wordt tot slot een echt plezier dankzij de hoogwaardige elektrotoestellen.

Budgetkeuken

Deze budgetkeuken met warme houten uitstraling brengt gezelligheid in je interieur. Deze compleet uitgeruste keuken kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden door de fronten, het werkblad en de grepen naar eigen smaak aan te passen. Zodanig ben je aan een eerlijke prijs goed uitgerust met een mooie keuken.

Stijlvol, warm, zacht,...

...dat zijn slechts enkele superlatieven die aan deze prachtkeuken kunnen worden toegekend. De matte uitstraling van de vloer, het werkblad en de fronten zijn zowel qua textuur als qua kleur perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor de perfecte harmonie. Een keuken waar het heerlijk vertoeven in is, of het nu is om te koken, of om gezellig te dineren. Hier voel je je gegarandeerd thuis.

Keukens voor elk budget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.