OVERZICHT

Zo kies je de ideale mix aan keukenapparaten

09.06.2022

Zo kies je de ideale mix aan keukenapparaten

Vandaag de dag kan je kiezen uit een uitgebreide selectie aan uiterst kwalitatieve keukenapparatuur. Wij overlopen alvast enkele aandachtspunten waarop je best let bij je aankoop.

Kies in functie van kookbehoeften

Keukenapparatuur kies je natuurlijk steeds in functie van je kookbehoeften. Kook je dagelijks of enkel in de weekends? Voor hoeveel personen kook je? Nodig je regelmatig vrienden of familie uit?

Besteed aandacht aan de functies

Zijn er functies die jij een absolute must vindt? Zoals bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie of een pulse-toets? Is een meer basisuitvoering voldoende, of verkies je handige snufjes?

Slim of klassiek?

Ben jij tevreden met een timer die je verwittigt wanneer de bereidingstijd voorbij is? Of wil je investeren in ‘smart technologie’ en alles in één netwerk integreren? Je zou het kiezen van keukenapparatuur kunnen vergelijken met het kiezen van een laptop of computer. In functie van wat je ermee wil bereiken, bepaal je welk systeem het best kan inspelen op jouw behoeften. Zo ben je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

Krijg je graag hulp bij je keuze?

Onze keukenspecialisten geven je graag meer uitleg over de verschillende beschikbare producten.

           
                                
                       
                        

Kleine keuken, grote mogelijkheden.

                    

We zeiden het al: de keuken wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat we de laatste tijd veel thuis zaten, maar ook o...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Energie besparen met een Miele diepvriezer!

                    

Wil je energie besparen, dan kies je voor een vriezer met een gunstig energielabel. Dat spreekt voor zich. Maar ook je d...