OVERZICHT

Maak kennis met de intelligente kookplaten van AEG

26.10.2021

Maak kennis met de intelligente kookplaten van AEG

Stressvrij koken dankzij een voedselsensor

De draadloze voedselsensor van de SensePro®-inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces nauwgezet kan worden opgevolgd. Aardappelen koken, saus zachtjes laten sudderen, een biefstuk bakken - of het nu rare, medium of well-done is - het kan allemaal stressvrij. Op de SensePro® kan je zelfs sous-vide koken. Kortom: met deze kookplaat haal je de ideale souschef in huis!


De kookplaat die voor jou kookt

Een tweede nieuwigheid is de zogenaamde Sensefry®. Vanaf nu hoef je nooit meer te gissen of de boter of olie in je pan voldoende warm is. Selecteer op de TFT-display simpelweg een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Zo ben je altijd zeker van de beste smaak en textuur tijdens het bakken!


Gedaan met water dat overkookt

Last but not least: de SenseBoil®-inductiekookplaten. Deze beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Hierna verlaagt de kookplaat automatisch de temperatuur, en zorgt er zelfs voor dat deze tegen het kookpunt blijft. Superhandig, want zo kookt je water nooit meer over en ga je voedsel- en energieverspilling tegen.


Meer weten over deze intelligente kookplaten van AEG? Bezoek onze showroom of maak een afspraak


           
                                
                       
                        

De opvallendste keukentrends voor 2022!

                    

1. Nanotechnologie in de keuken Zoek je een gemakkelijk te onderhouden werkblad? Met uitzonderlijke kwaliteiten? Dat te...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Waarom kiezen voor de Novy Easy dampkap?

                    

Maak van je keuken een gestroomlijnd geheel met Novy Easy! De dampkap zit volledig verscholen in de kookplaat waardoor a...