OVERZICHT

Laat je toestellen voor je koken ! 

08.12.2017

Laat je toestellen voor je koken ! 

De geavanceerde 6th SENSE technologie van Whirlpool zorgt met behulp van geperfectioneerde sensoren voor een automatisering van het kookproces waarbij eenvoudig en snel koken niet meer weg te denken is. Deze moderne technologie is terug te vinden in allerlei keukentoestellen van Whirlpool zoals kookplaten, microgolfovens, dampkappen en ovens.

Automatisch koken?

Zo kan je bij de ovens van Whirlpool kiezen uit maar liefst 30 voorgeprogrammeerde recepten voor een verscheidenheid aan gerechten zoals vlees, gevogelte, vis, groenten en desserts. De oven stelt alle parameters automatisch in en regelt het hele bereidingsproces. Daarnaast heeft Whirlpool microgolfovens die automatisch het microgolfvermogen selecteren.

Energie- én tijdbesparing

De 6th SENSE technologie van Whirlpool bevat eigenlijk drie elementen. Een eerste aspect is de focus op prestatie. Een efficiënte werking en een effectief resultaat worden door deze innovatieve sensortechnologie in de keukenapparaten voorzien. Een tweede punt is het intuïtief gebruik waarbij automatisering het bereidingsproces van de maaltijden vergemakkelijkt. Een laatste element, intelligente besparing, duidt op de tijd- en energiebesparing van het koken via de 6th SENSE technologie.

Kortom is dankzij de geautomatiseerde 6th SENSE technologie van Whirlpool koken nog nooit zo gemakkelijk en vakkundig als voorheen.

           
                                
                       
                        

Bespaar energie met een recirculatiedampkap!

                    

Waar brengen we het meeste tijd door? Juist, in de keuken. Om te koken uiteraard, maar ook een babbeltje, een aperitiefj...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Franke Maris, de spoelbak voor iedereen!

                    

Size matters! Zeker in de keuken, want daar verdien je alle ruimte die je nodig hebt voor creativiteit, improvisatie én ...