OVERZICHT

Laat je toestellen voor je koken ! 

08.12.2017

Laat je toestellen voor je koken ! 

De geavanceerde 6th SENSE technologie van Whirlpool zorgt met behulp van geperfectioneerde sensoren voor een automatisering van het kookproces waarbij eenvoudig en snel koken niet meer weg te denken is. Deze moderne technologie is terug te vinden in allerlei keukentoestellen van Whirlpool zoals kookplaten, microgolfovens, dampkappen en ovens.

Automatisch koken?

Zo kan je bij de ovens van Whirlpool kiezen uit maar liefst 30 voorgeprogrammeerde recepten voor een verscheidenheid aan gerechten zoals vlees, gevogelte, vis, groenten en desserts. De oven stelt alle parameters automatisch in en regelt het hele bereidingsproces. Daarnaast heeft Whirlpool microgolfovens die automatisch het microgolfvermogen selecteren.

Energie- én tijdbesparing

De 6th SENSE technologie van Whirlpool bevat eigenlijk drie elementen. Een eerste aspect is de focus op prestatie. Een efficiënte werking en een effectief resultaat worden door deze innovatieve sensortechnologie in de keukenapparaten voorzien. Een tweede punt is het intuïtief gebruik waarbij automatisering het bereidingsproces van de maaltijden vergemakkelijkt. Een laatste element, intelligente besparing, duidt op de tijd- en energiebesparing van het koken via de 6th SENSE technologie.

Kortom is dankzij de geautomatiseerde 6th SENSE technologie van Whirlpool koken nog nooit zo gemakkelijk en vakkundig als voorheen.

           
                                
                       
                        

Welke spatwand in mijn keuken?

                    

Een spatwand is praktisch voor het opvangen van opspattend water en vet tijdens het koken. Aansluitend met het werkvlak ...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Fenix NTM® als frontmateriaal

                    

Fenix NTM® is een laminaat plaatmateriaal dat een bijzondere oppervlaktelaag heeft die met nanotechnologie is aangebrach...