OVERZICHT

Keukentrend: donker geaderde werkbladen

06.05.2021

Keukentrend: donker geaderde werkbladen

De werkbladen mogen vandaag weer donker zijn. Soms egaal, maar vaak ook met een gedurfd geaderd design. Deze trend brak enkele jaren geleden al door, maar dan ging het vooral om witte werkbladen met grijze of gouden aders, gebaseerd op calacatta of statuario marmer. 

Donker geaderde werkbladen
Vandaag maken witte aders op een zwart oppervlak van het werkblad een echte eyecatcher. Natuursteen en keramiek blijven geliefd, maar we vinden ook geaderde kunststofwerkbladen zodat deze trend binnen ieders handbereik komt. 
Ook nieuw bij de werkbladen is het doorbreken van roestvrij staal in de huiskeukens. Het hygiënische karakter is algemeen bekend, maar dankzij speciale behandelingen is een werkblad in roestvrij staal ook in toenemende mate kras- en vingerafdrukvrij. 

Zwarte accenten
Zwarte keukens blijven populair, niet enkel in werkbladen maar ook in de accenten zoals spoelbakken en kranen. Een zwarte oven met een zwarte handgreep maakt deze stoere en strakke look compleet. Aanvullend met een donker geaderd werkblad creëert u een stijlvol en strak effect in uw woning. Combineer uw donkere strakke keuken met kleurrijke eyecatchers in uw keuken.


Voor meer info, staan we je graag te woord in onze showroom! 

           
                                
                       
                        

Waarom kiezen voor de Novy Easy dampkap?

                    

Maak van je keuken een gestroomlijnd geheel met Novy Easy! De dampkap zit volledig verscholen in de kookplaat waardoor a...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

5 tips om je keuken duurzamer te maken

                    

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo moeilijk om je hart voor duurzaamheid ook door te trekken in je keuken. Dan he...