OVERZICHT

Franke Maris, de spoelbak voor iedereen!

11.07.2022

Franke Maris, de spoelbak voor iedereen!

Size matters! Zeker in de keuken, want daar verdien je alle ruimte die je nodig hebt voor creativiteit, improvisatie én voor die grote kookpot die je toch vaker gebruikt dan gedacht. De nieuwe Franke Maris Fragranit-spoelbak is groter dan een standaard spoelbak zodat die XL kookpot of bakplaat er makkelijk in past. Afwassen wordt zo wel heel gemakkelijk!

De spoelbak voor iedereen!

Met verschillende afmetingen, kleuren en plaats voor de kraan van je dromen past Maris bij elke stijl en wens. De grootte varieert van 370 mm tot 730 mm, en het design is al even flexibel dankzij de verschillende op-, in- of onderbouwmogelijkheden.

Groots & aantrekkelijk

Franke gaat met zijn XXL Maris Fragranit-spoelbak voor een kanjer van formaat, want het grootste model is zo’n 780 mm lang en 500 mm breed. Deze unit heeft geen afdruipdeel meer, waardoor er extra veel ruimte vrijkomt voor de spoelbak.

           
                                
                       
                        

Energie besparen met een Miele diepvriezer!

                    

Wil je energie besparen, dan kies je voor een vriezer met A++ of A+++-label. Dat spreekt voor zich. Maar ook je diepvrie...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Bespaar energie met een recirculatiedampkap!

                    

Waar brengen we het meeste tijd door? Juist, in de keuken. Om te koken uiteraard, maar ook een babbeltje, een aperitiefj...