OVERZICHT

Fenix NTM® als frontmateriaal

11.02.2020

Fenix NTM® als frontmateriaal

Fenix NTM® is een laminaat plaatmateriaal dat een bijzondere oppervlaktelaag heeft die met nanotechnologie is aangebracht en bijzondere eigenschappen doet ontstaan. De lichtweerkaatsing is extreem laag waardoor het een bijzondere matte en strakke uitstraling krijgt. Het voelt fluweelzacht aan en is onderhoudsvriendelijk.


De Fenix NTM® nano toplaag zorgt er mede voor dat vingerafdrukken onzichtbaar blijven. Ideaal als frontpaneel of deuren met 'tip-on' functie. Voor krasbestendigheid scoort dit materiaal een klasse 5. Door de simpele thermische behandeling kunnen ondiepe krassen worden hersteld. Het blijft wel aangeraden om steeds met een snijplank te werken indien dit materiaal als werkblad zou gekozen worden. Krassen die doorheen de toplaag gaan zijn niet meer herstelbaar. Het materiaal wordt verwerkt op 17 mm kwaliteitsvolle spaanplaat en de zijkanten worden naadloos gelaserd.


De combinatie met andere fineer-laminaten maken het extra interessant voor de interieurdesigner. Hierdoor is het uitermate geschikt om als frontpaneel te worden gebruikt. Er kan zelfs op maat en volledig kant en klaar besteld worden wat nabewerking overbodig maakt. Bekijk hier de verschillende eigenschappen van dit briljant product dat misschien ook zijn weg kan vinden naar uw droomkeuken of design.

           
                                
                       
                        

Kleine keuken, grote mogelijkheden.

                    

We zeiden het al: de keuken wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat we de laatste tijd veel thuis zaten, maar ook o...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Energie besparen met een Miele diepvriezer!

                    

Wil je energie besparen, dan kies je voor een vriezer met een gunstig energielabel. Dat spreekt voor zich. Maar ook je d...